Comunicat 117 - Conferència oberta de la Vegueria Penedès

25.08.2008
      
Conferència oberta de la Vegueria Penedès
La Plataforma per una Vegueria Pròpia, fidel al propòsit manifestat en els darrers comunicats d’afrontar el present i el futur immediat amb una actitud decidida i positiva, vol comunicar:
1.- En l’aniversari del Manifest del Penedès de l’Institut d’Estudis Penedesencs i a l’inici del 4t any de la vida de la PVP, constatem que després de les darreres decisions del govern de la Generalitat sobre la dubtosa configuració de l’Àmbit i el nombre tancat de Vegueries, es fa necessari endegar un procés de maduració col·lectiva que doni resposta als reptes que se’ns plantegen.

2.- Voldríem, doncs, que en aquest procés de maduració que anunciem, hi participin els diversos representants de col·lectius, entitats i grups de les nostres quatre comarques penedesenques, socis o adherits a la campanya pro Vegueria. És per això que convoquem la 1a Conferència Oberta de la Vegueria Penedès.

3.- La temàtica de la Conferència girarà al voltant d’aquests eixos centrals :
- La VP, motor de la transformació social del Penedès
- Propostes d’actuació de cara al futur immediat.
- Suggeriments orientats a dinamitzar la Plataforma

4.- Aquesta Conferència tindrà lloc el dissabte 4 d’octubre 2008 a la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès.

5.- Els temes de la Conferència podran ser treballats de forma global o concretats en un tema específic dins un ampli llistat que s’oferirà a la consideració i a la lliure opció dels participants. Es presentaran en una comunicació escrita no superior als 6.000 caràcters i constituiran un fons per a la reflexió, la divulgació i el debat. Cal fer la inscripció i la comunicació al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 23 de setembre.

6.- La PVP, a través d’aquesta Conferència, espera renovar i ampliar el seu pes com a col·lectiu gràcies a una més àmplia presa de consciència i a la resposta eficaç de la ciutadania penedesenca.

7.- Deplorem, un cop més, que la nostra reivindicació no trobi assentiment en la part majoritària del govern actual, que ens dóna reiteradament l’esquena. (Vegi’s els acords de l’11è Congrés del PSC amb la resolució a favor de les 7 Vegueries). Nogensmenys, ens reiterem en la nostra aspiració perquè és justa, legítima i viable. Junt amb tots els qui li donen suport, ens sentim dipositaris d’una voluntat expressada amb claredat i contundència i responsables de fer-la efectiva.

ARA, L’ÀMBIT DE PLANIFICACIÓ
DEMÀ, LA VEGUERIA PENEDÈS